PREVENTIE 

Zonder vitale werknemers geen vitaal bedrijf

Gezonde medewerkers leveren een gezond bedrijf op, daar zijn we het allemaal over eens. Zeker in deze tijd is het van groot belang om werknemers te versterken en op die manier ook de organisatie sterker te maken. Als werknemers met veel plezier en in goede gezondheid kunnen en mogen werken, levert dit heel veel op voor een organisatie. Ieder bedrijf heeft er dus groot belang bij om medewerkers fit en vitaal te houden en wij gaan je daarbij ondersteunen!

 

Wat leveren vitale werknemers u op?

  • Als je vitaal bent sta je open voor nieuwe dingen en verander je makkelijker mee.
  • Vitale werknemers nemen meer intitiatief.
  • Je kunt veel zaken aan en presteert beter
  • Gezonde werknemers vallen minder vaak uit
  • Verbetering werksfeer
  • Gemotiveerde medewerkers
  • Medewerkers die langer door kunnen werken
  • Commitment naar de organisatie

 

Doelen van preventieprogramma’s

Bij het preventieprogramma van Reset gaat de aandacht uit naar een gezonde leefstijl, motiveren en coachen van individuen tot gedragsverandering, werken met positieve gedachten en duidelijke communicatie.                                                                                                       

Deelnemers van onze programma’s krijgen meer inzicht in en bewustwording over vitaliteit en energie. Praktische tips en trucs zijn hierbij de basis om nieuwe dagelijkse routines te ontwikkelen die energie en vitaliteit verbeteren. En het mooie is, deelnemers ervaren direct de impact op hun werk- en privésituatie. Meer energieke en meer productieve medewerkers, die betere prestaties leveren en zich meer gewaardeerd voelen, dat ervaren onze opdrachtgevers. Dat zie je terug in de cijfers voor tevredenheid, loyaliteit en ziekteverzuim.


Ga jij ook voor goede werktevredenheid, gezonde werknemers, minder ziekteverzuim, meer productiviteit en hogere omzet? Ga jij voor gezonde(re) werknemers?

 

Onze preventieprogramma’s

Wat kunnen wij bieden: inspirerende workshops op het gebied van voeding, bewegen en ontspanning; stoelmassage; businessyoga; werkplekonderzoek; advies en ondersteuning bij implementeren gezonde leefstijl; vitaliteitsmetingen; wandelcoaching; inloopspreekuren op de werkvloer.

 

Contact
Wil je meer weten over de mogelijkheden of extra informatie wensen.
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.